Mededelingen over het NIAK dd 27 en 28 Augustus.

Zoals bekend vindt dit Nederlands Africhting Kampioenschap weer plaats bij de voetbalvereniging CSV te Apeldoorn.

Ook dit jaar wordt het weer een compleet VDH weekend met natuurlijk het africhtinggedeelte verdeeld over twee dagen, daarnaast op zaterdag de liefhebbersdag en op zondag het NK Behendigheid!

Dit alles georganiseerd op de vertrouwde Apeldoornse manier waarbij ook het kamperen in het bos naast het stadion weer tot de mogelijkheden behoort.

Voor ons WK in 2017 hebben wij in samenwerking met Euro Joe een kledinglijn samengesteld, deze kledinglijn zal zowel op zaterdag als op zondag na de eerste serie appel geshowd worden.

Tevens zal gedurende het weekend een promotiefilm opgenomen worden welke onder andere getoond gaat worden in de VDH stand tijdens het WK in Meppen en op de WUSV vergadering van 5 september.

Twee keurmeesters Afdeling C
Op verzoek van diverse africhters en als try-out zal de afdeling C op het NIAK gekeurd worden door twee keurmeesters. De Commissarissen Africhting van de VVDH en VDH nemen deze taak op zich. Rinus Bastiaansen en Toine Jonkers zullen onafhankelijk van elkaar keuren, voordat de combinatie besproken wordt leveren beiden de  punten in bij de wedstrijdleider. Na de gegeven kritiek zal de wedstrijdleider de punten bekend maken van de afzonderlijke keurmeesters, deze middelen en zo het definitieve puntenaantal vaststellen.

Belangrijk voor de deelnemers :
Het inschrijfformulier staat al op de VDH site, sluiting is 10 Augustus.

Op zondag 14 Augustus kunnen de deelnemers intrainen in het CSV stadion, de beide pakwerkers Toon Hop en Bob van der Steen zullen aanwezig zijn.
Op deze zondag wordt ook de loting verricht. Grove dagindeling : vanaf 09.00 uur appel, 12.30 uur loting, vanaf 13.00 uur manwerk.

Let op : voor diegene die de VDH willen vertegenwoordigen op het WUSV WK in Meppen geldt dat het bewijs van een gunstige HD en ED uitslag aanwezig moet zijn. Het VDH team wordt namelijk direct na afloop en nog voor de prijsuitreiking samen gesteld.

Toine Jonkers, CA VDH