1e Pré-Selectiewedstrijd, 3 en 4 maart bij Kgr. De Oude Maas te SpijkenisseINSCHRIJVING
De eerste stap naar het WUSV Kampioenschap in Oostenrijk (Steyr), de laatste keer was deze organisatie daar zo perfect dat wij hele hoge verwachtingen hebben van dit WK, wij vermoeden dat ook vele africhters een plaats willen veroveren in het WUSV Team 2012.
 .
De organiserende vereniging, De Oude Maas, staat bekend om hun super organisatie met altijd net dat ene stukje extra. Naast een goede technische organisatie staan zij onder andere garant voor vriendelijke consumptieprijzen en een feestelijk getinte catering, het motto zal zijn : De Skihut !!
 
Gespeurd zal er worden op kort gras, dit zal ook in Oostenrijk zo zijn.
Officiële intraining en loting zullen zijn op zondag 26 februari, het wedstrijdveld zal dan exact hetzelfde zijn ingedeeld als op de wedstrijd zelf.
 
Buiten het feit dat dit een Pré-Selectiewedstrijd is, verplichte deelname om kans te maken op een plaatsje in het WUSV Team, telt deze wedstrijd ook als ABC Wedstrijd te gebruiken voor de kwalificatie voor het NIAK. De deelnemer slaat dus twee vliegen in één klap!
 
De technische medewerkers:
Keurmeesters: Afd. A Frederic Clemens (B), Afd. B Hans Hengelman, Afd. C Ad van Yperen
Pakwerkers: Korte werk Benjamin Telkamp, Lange werk Robert van Vliet, Reserve Wim van Wessel
Spooruitzetter: Cees de Wit
Spoorleggers: Wim de Lorijn en Herman Verhage.
 
Sluitingsdatum inschrijving : 23 februari 2012.
 
Nederlands Kringgroep Kampioenschap (NKK) 24 en 25 maart bij Kgr. Frisiana te Leeuwarden.INSCHRIJVING
Het VDH evenement waar eigenlijk geen kringgroep mag ontbreken : een team mag bestaan uit 2 of 3 deelnemers, de twee die het hoogste eindigen zullen de eindstand bepalen. Hierbij moet 1 IPO III zijn, natuurlijk kan op deze wedstrijd ook het certificaat behaald worden, dat geldt voor zowel IPO I, II als III.
Mocht deelname aan het NIAK 2012 jouw bedoeling zijn, zorg dan dat je hier zeker aanwezig bent. Als het op het PAK mislukt mag deze wedstrijd als vervangend tellen, zeker een stukje extra zekerheid! Daarnaast telt deze wedstrijd natuurlijk als ABC Wedstrijd te gebruiken voor de kwalificatie voor het NIAK.
 
We kennen Kgr. Frisiana allemaal : ook hier de garantie voor een prima organisatie ! Ook hier zullen de consumptieprijzen vriendelijk zijn en de catering super verzorgd, dat kunnen we gerust overlaten aan deze Friezen!
 
Laten we ook niet direct roepen : wat is Leeuwarden ver weg !!! Wees eerlijk : wat is nu ver in ons kikkerlandje? Daarbij is de afstand toch altijd afhankelijk van de plaats van vertrek dus overnacht gewoon in de buurt van Leeuwarden dan zal de te rijden afstand zeker meevallen.
 
De technische medewerkers:
Keurmeesters: Afd. A Arie Stam, Afd. B Ben Ekhart, Afd. C Wim Spies
Pakwerkers: Korte werk voor I,II en III Jan van Maaren, Lange werk I, II en III Patrick de Beuse, Reserve Wim van Wessel
Spooruitzetter: Egbert de Koning
Spoorleggers: Kees Buijze, Oege Hoekstra en Richard Bloemsma.
 
Het CBA van de VDH