sitemap Mededeling CBA/VDH

Mededeling van het CBA/VDH

1e Pré-Selectiewedstrijd, 2 en 3 maart bij Kgr. De Ypelaar te Tilburg
De eerste stap naar het WUSV Kampioenschap in Philidelphia (USA), in 2008 (Cincinatti)  was deze organisatie daar zo perfect dat wij hele hoge verwachtingen hebben van dit WK, wij vermoeden dat ook vele africhters een plaats willen veroveren in het WUSV Team 2013. Amerika: een belevenis op zich!. De organiserende vereniging, De Ypelaar, staat bekend om hun super organisatie met altijd net dat ene stukje extra.
Gespeurd zal er worden op kort gras, dit zal ook in Amerika zo zijn. Officiële intraining en loting zullen zijn op zondag 24 februari, het wedstrijdveld zal dan exact hetzelfde zijn ingedeeld als op de wedstrijd zelf. Buiten het feit dat dit een Pré-Selectiewedstrijd is, verplichte deelname om kans te maken op een plaatsje in het WUSV Team, telt deze wedstrijd ook als ABC Wedstrijd te gebruiken voor de kwalificatie voor het NIAK. De deelnemer slaat dus twee vliegen in één klap! Daarnaast kan vanaf nu het IPO III behaald worden op een Pré-Selectiewedstrijd doordat deze wedstrijd nu ook goedgekeurd is door de CWH. Alle info op de site van De Ypelaar: www.ypelaar.nl . Inschrijfformulier op de VDH site: www.duitseherder.nl
Sluitingsdatum inschrijving : 22 februari 2013.
Deelnemerslijst + tijdschema
 
Nederlands Kringgroep Kampioenschap (NKK) 30 en 31 maart bij Kgr. Ommen
Het VDH evenement waar eigenlijk geen kringgroep mag ontbreken: een team mag bestaan uit 2 of 3 deelnemers, de twee die het hoogste eindigen zullen de eindstand bepalen. Hierbij moet 1 IPO III zijn, natuurlijk kan op deze wedstrijd ook het certificaat behaald worden, dat geldt voor zowel IPO I, II als III. Officiële intraining en loting zullen zijn op zaterdag 16 maart. Mocht deelname aan het NIAK 2013 jouw bedoeling zijn, zorg dan dat je hier zeker aanwezig bent. Als het op het PAK mislukt mag deze wedstrijd als vervangend tellen, zeker een stukje extra zekerheid! Daarnaast telt deze wedstrijd natuurlijk als ABC Wedstrijd te gebruiken voor de kwalificatie voor het NIAK. We kennen Kgr. Ommen allemaal: ook hier de garantie voor een prima organisatie in een geweldig mooie omgeving! Bewust heeft deze organisatie gekozen voor de zaterdag en de zondag: 1e Paasdag, op deze manier is een ieder nog verzekerd van de vrije dag op maandag! Laten we ook niet direct roepen: wat is Ommen ver weg !!! Wees eerlijk: wat is nu ver in ons kikkerlandje? Daarbij is de afstand toch altijd afhankelijk van de plaats van vertrek dus overnacht gewoon in de buurt van Ommen dan zal de te rijden afstand zeker meevallen.
Alle info op de site van Kgr. Ommen : dhvdhommen.jimdo.com. Inschrijfformulier op de VDH site : www.duitseherder.nl
                                                                                                                                            Het CBA van de VDH

Nr.01